De Ketelaere schrikt op na wissel aan rust: “Hij is een psychopaat!”

De Ketelaere schrikt op na wissel aan rust: “Hij is een psychopaat!”
Woensdag 10 januari 2024 - 18:00   I   door Redactie

Atalanta nam het afgelopen weekend op tegen AS Roma. De wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Bij Atalanta stond De Ketelaere in de basis, maar aan de rust werd hij vervangen door trainer Gasperini. Filip Joos volgde de match op de voet en liet achteraf bij Sporza optekenen dat CDK helemaal niet slecht speelde: “Het was een verrassing dat hij aan de aftrap stond. En ik vond hem ondanks zijn wissel aan de rust zeker niet slecht!”

“Hij werkte hard zonder de bal, hield hem ook af en toe goed bij”, gaat Joos verder. Maar de analist wil vooral nog iets kwijt over de rechtstreekse tegenstander van CDK: Gianluca Mancini. “Er was één moment… Mancini beging een fout waarvoor je in het judo uitgesloten wordt. De Ketelaere stond tegenover een psychopaat!”

“Eigenlijk moet Mancini aan elke match met geel beginnen, want dat krijgt hij toch”, uit Joos zijn ongeloof over de Italiaan. Na die belachelijke overtreding ging de Italiaan nog 2 keer fel door. Dan speelt de reputatie van CDK, een mooie en brave Belgische voetballer die wegdeemsterde bij Milan, toch in het hoofd van de coach. Op dat moment is de wissel gemaakt!”

Poll: Zal CDK ook volgend seizoen nog bij Atalanta spelen?

TAGS  I  Atalanta  I  AS Roma

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024