'Thomas Meunier zet deur wagenwijd open voor transfer naar déze Belgische topclub'

'Thomas Meunier zet deur wagenwijd open voor transfer naar déze Belgische topclub'
Dinsdag 09 januari 2024 - 14:00   I   door Redactie

Keert Thomas Meunier deze winter terug naar Club Brugge? Het zou perfect kunnen, aangezien Tajon Buchanan is vertrokken bij blauw-zwart.

Volgens de laatste berichten uit de kranten lijkt Meunier geen prioriteit te zijn voor Club en rekent blauw-zwart er vooral op om het vertrek van Buchanan in eigen rangen op te vangen.

Nochtans is Meunier klaar voor een transfer. Bij Borussia Dortmund zit hij op een zijspoor en Feyenoord informeerde al naar de Rode Duivel. 

Thomas Meunier is niet ‘te duur’ voor Feyenoord, mocht de club toe willen slaan", laat 1908, een fansite groep van Feyenoord, weten.

" De Belg wil zijn salaris namelijk matchen met vergelijkbare spelers uit de selectie. Het EK 2024 is het doel van Meunier. Rotterdammers hebben de optie op tafel liggen, maar zijn zoals vanaf het begin geschreven niet concreet."

Het feit dat Meunier financieel niet het onderste uit de kan wil, is ook omdat hij graag zijn kansen op het EK gaaf wil houden. Spelen is dus belangrijk voor Meunier. Bij Club Brugge zou dat ook perfect kunnen.

Poll: Zou jij Meunier aantrekken als je van Club Brugge was?

TAGS  I  Club Brugge  I  Thomas Meunier  I  Feyenoord

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024