'Club Brugge dreigt plots erg slecht nieuws op transfermarkt te moeten bekendmaken'

'Club Brugge dreigt plots erg slecht nieuws op transfermarkt te moeten bekendmaken'
Woensdag 03 januari 2024 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge staat voor een uitdagende tweede seizoenshelft en is tegelijkertijd actief op de wintertransfermarkt. Belangrijk nieuws is dat Raphael Onyedika, een sleutelspeler van de club, in verband wordt gebracht met een mogelijke transfer.

Na een sterke inhaalrace in de Jupiler Pro League en de ambitie om ver te komen in zowel de Croky Cup als de Conference League, kijkt Club Brugge uit naar mogelijke versterkingen.

Coach Ronny Deila heeft al aangegeven dat er nieuwe spelers nodig zijn, vooral in de verdediging. Tegelijkertijd vertrekt Tajon Buchanan naar Inter, en kijkt Club naar interne oplossingen om zijn vertrek op te vangen.

Nu duiken er geruchten op over een interesse van Galatasaray in Onyedika. De Turkse club zou de Nigeriaanse middenvelder graag willen inlijven, hoewel er nog geen officieel bod is gedaan.

Onyedika is momenteel een belangrijke speler voor Club Brugge en zal binnenkort deelnemen aan de Africa Cup met het Nigeriaanse nationale team. Dit maakt een wintertransfer onwaarschijnlijk.

Poll: Vind jij Onyedika een belangrijke schakel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Raphael Onyedika  I  Galatasaray

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024