'Erik ten Hag wil deze 3 (!) Rode Duivels naar Manchester United halen'

'Erik ten Hag wil deze 3 (!) Rode Duivels naar Manchester United halen'
Zondag 31 december 2023 - 15:00   I   door Redactie

Manchester United is op zoek naar versterking in een periode van sportieve tegenslagen en overweegt een opmerkelijke zet op de transfermarkt. De club wordt door Engelse media gelinkt aan de Rode Duivel Johan Bakayoko, momenteel sterspeler bij PSV.

Bakayoko, met een marktwaarde van 40 miljoen euro, heeft dit seizoen indruk gemaakt met 4 doelpunten en 13 assists in 27 wedstrijden. Ondanks de interesse van Man Utd lijkt een overstap naar Old Trafford in januari echter onwaarschijnlijk.

De 20-jarige Belg is een essentiële speler bij PSV en zijn huidige positie bij de club garandeert hem een plek in de nationale ploeg voor het aankomende EK.

Een overstap naar Manchester United zou zijn speeltijd en daarmee zijn plek in de nationale ploeg kunnen bedreigen, aangezien hij daar mogelijk op de bank zou starten. Dit maakt een transfer naar de Engelse topclub minder aantrekkelijk voor de jonge talentvolle speler.

In de zomer zou het echter wel kunnen. Man United lonkt dan ook naar Loïs Openda en Amadou Onana. Er zouden dus zoaar drie Rode Duivels volgend seizoen bij Man U kunnen spelen.

Poll: Zouden ze alledrie versterkingen zijn voor Man U?

TAGS  I  Manchester United  I  Erik ten Hag  I  Loïs Openda  I  Johan Bakayoko  I  Amadou Onana

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024