'Club Brugge wil andere topclubs stikjaloers maken met straffe transfer in Jupiler Pro League'

'Club Brugge wil andere topclubs stikjaloers maken met straffe transfer in Jupiler Pro League'
Zaterdag 30 december 2023 - 13:00   I   door Redactie

Mathias Delorge, het 19-jarige talent van STVV en jeugdproduct van de club, maakt indruk in het Belgische voetbal. Met zijn recente sterke prestaties, waaronder 1 doelpunt en 3 assists, wekt hij de interesse van meerdere clubs.

Het Belang van Limburg meldt dat een niet nader genoemde Belgische topclub, naast het Duitse Eintracht Frankfurt, zijn ontwikkeling nauwlettend volgt. HBVL weet dat de naam van Delorge bij Club Brugge alvast op een lijst staat.

Delorge, wiens marktwaarde door Transfermarkt wordt geschat op 3 miljoen euro, staat bekend om zijn aanvallende bijdrage en consistentie, wat hem een vaste basisplaats bij STVV heeft opgeleverd. Zijn voetbaltalent komt niet uit de lucht vallen; hij is de zoon van Peter Delorge, een icoon van STVV en de huidige teammanager van de club.

Na zijn debuut in 2021 heeft Delorge al 21 wedstrijden voor de eerste ploeg gespeeld. Gezien zijn recente vorm en erfelijke band met de club, wordt hij gezien als een beloftevolle speler voor de toekomst van het Belgische voetbal.

Poll: Denk jij dat Delorge naar Club Brugge trekt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sint-Truiden  I  Mathias Delorge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024