Standard-fans eisen ontslag, Hoefkens reageert verrassend: "Bestuur moet ingrijpen"

Standard-fans eisen ontslag, Hoefkens reageert verrassend:
Donderdag 28 december 2023 - 09:00   I   door Redactie

In een teleurstellende wedstrijd tegen STVV, kon Standard slechts via een controversiële penalty in de extra tijd een gelijkspel veiligstellen. Dit zwakke resultaat verhoogt de druk op coach Carl Hoefkens, zo weet La Dernière Heure.

Ondanks de verrassende keuze van Hoefkens om Emond en Kanga samen in de aanval te zetten, bleef succes uit.

Het gelijkspel brengt Standard dichter bij degradatiegevaar. Met negen punten achterstand op de zesde plaats, bezet door Antwerp, lijkt de hoop op een top zes-finish vervlogen. Er zijn nog maar tien wedstrijden te spelen, en de voorsprong op de play-down-posities is geslonken tot slechts twee punten.

Ondanks oproepen van fans op X voor het ontslag van Hoefkens, blijft de coach optimistisch. Hij benadrukt de vooruitgang van het team en is ervan overtuigd dat ze op de juiste weg zijn.

"Wanneer je 5 minuten voor tijd nog achter staat en je pakt nog een punt, dan is dat sowieso een goed punt", zei Hoefkens aan Sporza. "Ik ben dan ook tevreden over de mentaliteit die we getoond hebben en over de manier waarop we zijn blijven vechten."

Toch verwacht Hoefkens wel dat het bestuur ingrijpt. "Er is meer kwaliteit nodig. Ik ben dan ook heel blij dat het transferverbod opgeheven is. Dat is zeer positief", luidt het.

Poll: Vind jij dat Hoefkens eruit moet?

TAGS  I  Standard  I  Carl Hoefkens

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024