Na Vincent Kompany trekt ook déze Belgische succestrainer naar Engeland

Na Vincent Kompany trekt ook déze Belgische succestrainer naar Engeland
Zaterdag 23 december 2023 - 17:00   I   door Redactie

Will Still, de 31-jarige Belgische coach van Stade Reims, heeft zich stevig in de schijnwerpers gewerkt. Ondanks recente berichtgeving in Britse tabloids over een vermeende aanbieding aan Sunderland, blijft Still gefocust op zijn werk bij Reims.

"Ik zou mezelf nooit aanbieden bij een andere club. Daarvoor heb ik te veel respect voor de mensen met wie ik samenwerk", verklaart hij aan Het Nieuwsblad.

Hoewel Sunderland uiteindelijk koos voor Michael Beale, bevestigt Still dat er gesprekken waren. "Dat is toch normaal in de voetbalwereld? Ik heb naar elke club geluisterd die interesse toonde." Zijn contract bij Reims bevat een clausule die het voor andere clubs mogelijk maakt hem weg te kopen, wat Sunderland mogelijk probeerde te benutten.

Engeland wordt alvast zijn volgende bestemming. "Mijn volgende club zal hoogstwaarschijnlijk in Engeland zijn, ja. Dat zit zo in mijn hoofd.” Vincent Kompany krijgt dus binnen afzienbare tijd Belgisch gezelschap in de Engelse trainerswereld.

Ondanks de speculaties, presteert Still uitstekend met Stade Reims, dat momenteel meedoet om een Europees ticket. "De eerste zes in de Ligue 1 krijgen een Europees ticket. Voor de start van het seizoen was de linkerkolom ons doel", zegt Still.

Poll: Denk jij dat Still een grote carrière zal maken als coach?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Will Still  I  Stade Reims

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024