Club-fans in extase na “masterclass” van speler: “Van flop naar top!”

Vrijdag 22 december 2023 - 21:32   I   door Redactie

Vanavond stond de wedstrijd tussen RWDM en Club Brugge op het programma. Bij rust staat het 0-3 in het voordeel van Club Brugge, en volgens de Club-fans is die voorsprong te danken aan hun spits, Igor Thiago.

De Club-supporters zijn duidelijk te spreken over de prestaties van Thiago. Volgens hen verkeert de spits in "absolute bloedvorm", en was de kritiek van de afgelopen weken op hem, volgens de Club-supporters "helemaal onnodig".

Naast de prestaties van Igor Thiago uiten de supporters ook massaal hun lof voor aanvaller Philip Zinckernagel op het platform 'X'. Hij wist zich met een assist en doelpunt eveneens in de kijker te spelen.

Het blijft afwachten of zowel Thiago als Zinckernagel hun sterke prestaties van de eerste helft kunnen doorzetten in de tweede helft. Wat wel zeker is, is dat Club Brugge met een comfortabele voorsprong de rust ingaat.

Poll: Is Igor Thiago momenteel de beste spits in de Jupiler Pro League?