Transfermarkt slaat op hol: '300 miljoen euro voor Mbappé'

Transfermarkt slaat op hol: '300 miljoen euro voor Mbappé'
Vrijdag 15 december 2023 - 08:00   I   door Redactie

Kylian Mbappe overweegt zijn contract met de club te verlengen, al is een definitief besluit nog niet genomen. Volgens een recent bericht van CaughtOffside is Mbappé nog steeds geïnteresseerd in een overstap naar Real Madrid, maar dit zou alleen in de zomertransferperiode gebeuren.

Mocht een transfer naar Madrid niet doorgaan, dan is de kans groot dat Mbappe zijn huidige contract met PSG, dat een optie voor een extra jaar bevat, activeert.

Tegelijkertijd vinden er gesprekken plaats over een mogelijke verlenging van zijn contract tot 2027, een discussie die al sinds vorige zomer loopt.

Ondanks speculaties heeft de 24-jarige Franse aanvaller een verhuis naar Saoedi-Arabië afgewezen. PSG stond open voor een bod van 300 miljoen euro, maar Mbappé had geen interesse in deze deal.

Real Madrid is niet van plan om in januari actie te ondernemen en wacht mogelijk op de komst van Endrick om hun strategie te bepalen.

Voor Mbappé blijven de opties dus beperkt tot het verlengen van zijn verblijf bij PSG of de langverwachte overstap naar Real Madrid.

Poll: Vind jij Mbappé 300 miljoen waard?

TAGS  I  Kylian Mbappé  I  PSG  I  Real Madrid

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024