'Dit is de reden waarom Lukaku aan de rust al vervangen werd tegen Azerbeidzjan'

Maandag 20 november 2023 - 12:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku scoorde vier doelpunten tegen Azerbeidzjan. Dat allemaal in één helft tijd. Na de rust scoorde hij niet meer. Dat kon ook niet, want de spits bleef tijdens de rust binnen.

Er kwam enigszins wat kritiek op die beslissing op sociale media. Anderzijds waren er ook stemmen die opgingen dat Lukaku misschien licht geblesseerd zou zijn. Dat klopt ook niet, Big Rom kreeg gewoon rust. Hij zit in een druk schema, ook met zijn club AS Roma is hij op meerdere fronten actief.

Daarom werd Lukaku dus naar de kant gehaald aan de rust. De wedstrijd was al gespeeld en zo kreeg Loïs Openda nog eens zijn kans. Helaas kwam de aanvaller opnieuw niet tot scoren. De Belgen wonnen uiteindelijk met 5-0.

Poll: Begrijp je de beslissing om Lukaku na de rust aan de kant te laten?