Straf: Jesper Fredberg gaat in winter weer fors toeslaan op transfermarkt

Straf: Jesper Fredberg gaat in winter weer fors toeslaan op transfermarkt
Dinsdag 14 november 2023 - 22:45   I   door Redactie

Jesper Fredberg haalde heel wat versterkingen binnen in de afgelopen transferperiode. Het lijkt erop dat hij ook in de winter wil toeslaan.

Anderlecht toont opnieuw serieuze interesse in de jonge Japanse spits Keisuke Goto, volgens berichten van Het Laatste Nieuws en Le Soir. De deal met de 18-jarige aanvaller, die al eerder op de radar van de club verscheen, lijkt bijna rond te zijn.

Naast de mogelijke komst van Goto, is Anderlecht ook geïnteresseerd in de IJslandse doelman Hákon Valdimarsson, zoals Zweedse media en HLN melden. De 22-jarige Valdimarsson, die momenteel voor Elfsborg speelt en vier keer uitkwam voor het nationale elftal, zou een aanwinst kunnen zijn als anticipatie op het mogelijke vertrek van Maxim Dupé, die ontevreden is als reservekeeper achter Kasper Schmeichel.

De komst van Valdimarsson, wiens marktwaarde ruim één miljoen euro bedraagt, past in de strategie van CEO Jesper Fredberg om te investeren in jong talent. Dit zou een verjonging betekenen van het huidige team, dat voornamelijk uit dertigers bestaat.

Poll: Vind jij dat Fredberg goed werk levert?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024