Er wordt schande gesproken over Romelu Lukaku

Er wordt schande gesproken over Romelu Lukaku
Dinsdag 14 november 2023 - 08:00   I   door Redactie

AS Roma en Lazio speelden zondagavond 0-0 gelijk. Toch krijgt Romelu Lukaku weer zware kritiek in de Italiaanse pers.

“In vier wedstrijden liet hij één wapenfeit optekenen: de winning goal tegen Lecce”, klinkt het streng bij La Gazzetta dello Sport. “Het is alsof de wedstrijd tegen Inter de reus heeft geveld. Maar in de derby tegen Lazio kreeg hij weinig steun en moest hij vaak teruglopen om de bal te gaan ophalen.”

Lukaku heeft al bijzonder veel kritiek moeten slikken in de Italiaanse pers en dus ook nu weer. Franky Van der Elst is het daar niet mee eens. “Toen ik het las op mijn bed vanochtend dacht ik: dat vind ik wel overdreven”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Akkoord, hij speelde geen goeie match. Het was niet genoeg. Maar dat ze hem dan meteen de slechtste van het veld noemen, wil misschien ook wel wat zeggen over zijn status in Italië. ’t Is een hoge boom, die vangt veel wind. En bij zo’n belangrijke match zit er natuurlijk een vergrootglas op.”

Van der Elst vreest ook een beetje voor de toekomst. “Lukaku gaat nog wel goals maken dit seizoen, maar ik denk niet dat het collectief van Roma goed genoeg is om hem een comfortabel seizoen te laten spelen. Het is toch vooral een gebrek aan kwaliteit, hoor."

Poll: Vind jij de kritiek op Big Rom terecht?

TAGS  I  AS Roma  I  Lazio  I  Romelu Lukaku

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024