Glen De Boeck in tranen na dramatisch nieuws: "Dit doet verdomd veel pijn"

Glen De Boeck in tranen na dramatisch nieuws:
Donderdag 09 november 2023 - 14:00   I   door Redactie

KV Kortrijk is in rouw na het plotse overlijden van huiskok Stefaan Vanloocke. De 65-jarige West-Vlaming overleed woensdag aan een hartinfarct.

Vanloocke was al sinds vorig jaar in dienst bij de club. Hij was een gewaardeerd lid van de staf en bouwde een sterke band op met de spelers. De spelers droegen hem op handen en onlangs werd de kok nog in de bloemen gezet. Het verdriet bij de club is groot.

Coach Glen De Boeck was zo onder de indruk van het nieuws dat hij donderdagochtend geen training gaf. "Dit komt echt hard aan", vertelde De Boeck aan Het Nieuwsblad. "Het is de eerste keer in mijn carrière dat iemand uit mijn staf zo opeens wordt weggerukt en dat doet verdomd veel pijn. Ik kende Stefaan pas zes weken maar het klikte meteen. Ook dat komt zelden voor, maar die man was zo stipt, goed en professioneel dat het respect enorm groot was."

De voorbereiding op de match van zondag tegen leider Union wordt door het overlijden van Vanloocke verstoord. De spelers zullen de komende dagen de tijd nemen om te rouwen. KV Kortrijk zal op de wedstrijddag een minuut stilte houden voor Vanloocke.

Poll: Denk jij dat Kortrijk zich zal handhaven?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Glen De Boeck

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024