'Tedesco neemt verrassende beslissing over zijn toekomst bij Rode Duivels'

'Tedesco neemt verrassende beslissing over zijn toekomst bij Rode Duivels'
Zaterdag 04 november 2023 - 22:00   I   door Redactie

Met het Europees Kampioenschap van 2024 in het vooruitzicht, heerst er een positieve stemming binnen de Belgische nationale ploeg onder leiding van Domenico Tedesco. De Duitse coach, die sinds februari vorig jaar aan het roer staat bij de Rode Duivels, ziet zijn contract aflopen op 31 juli 2024, kort na het EK.

Ondanks de nabije vervaldatum van zijn contract, ziet Tedesco het niet als een prioriteit om voor de aanvang van het toernooi duidelijkheid te hebben over zijn toekomst. "Hoegenaamd níet belangrijk", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Hij herinnert zich een soortgelijke situatie bij RB Leipzig, waar hij na het winnen van de beker in mei de mogelijkheid had om in juni een nieuwe overeenkomst te tekenen. Tedesco koos ervoor om zijn laatste contractjaar in te gaan.

Dat goede gevoel is er ook bij de Rode Duivels: "Ik kan je zeggen: mijn gevoel hier en nu is héél goed. Ik heb daar helemaal geen nieuw contract voor nodig", zegt Tedesco. Hij benadrukt de goede samenwerking met de huidige staf en zijn tevredenheid over de voetbalfederatie: "Het is een eer om bondscoach te mogen zijn van België."

Poll: Ben jij tevreden over het werk van Tedesco?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024