'Spectaculair transfernieuws over Romelu Lukaku bij AS Roma'

'Spectaculair transfernieuws over Romelu Lukaku bij AS Roma'
Woensdag 01 november 2023 - 11:00   I   door Redactie

AS Roma leed een nipte nederlaag tegen Internazionale, waarbij de Nerazzurri hun leidende positie in het klassement versterkten. Terwijl Inter een dominante prestatie neerzette, lag de focus bij Roma op Romelu Lukaku.

De Rode Duivel, die in het verleden voor Inter speelde, had een teleurstellende avond en werd bovendien uitgejouwd door het thuispubliek. De volgende dag waren de Italiaanse kranten niet mals voor 'Big Rom', hem bestempelend als de zwakste schakel van AS Roma die avond.

Ondanks deze kritiek blijft Lukaku een gewild object in de transfermarkt. Volgens het Spaanse medium Fichajes, is AS Roma van plan om een ruildeal voor te stellen met Chelsea. De deal zou Tammy Abraham naar Londen sturen, terwijl Lukaku een permanente overstap naar Rome zou maken.

Het is echter onduidelijk of Chelsea open staat voor zo'n deal. Met aanvallers als Nicolas Jackson en Christopher Nkunku, die recent zijn aangekocht voor grote bedragen, lijkt Chelsea geduldig te willen zijn en zich voorlopig niet te willen richten op het terughalen van Abraham. De komende maanden zullen bepalen waar de toekomst van Lukaku ligt.

Poll: Vind jij Lukaku nog steeds een van de beste spitsen ter wereld?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Chelsea  I  AS Roma  I  Tammy Abraham

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024