Na bewogen terugkeer naar Inter: Lukaku-drama in Serie A

Na bewogen terugkeer naar Inter: Lukaku-drama in Serie A
Maandag 30 oktober 2023 - 22:00   I   door Redactie

De terugkeer van Romelu Lukaku naar San Siro als spits voor AS Roma tegen zijn voormalige club Inter Milan werd breed uitgesmeerd in de Italiaanse pers. Zijn optreden werd, zacht gezegd, niet goed ontvangen.

Tuttosport beschreef zijn prestatie als "absoluut onvoldoende", terwijl Gazzetta dello Sport hem als "de slechtste" op het veld bestempelde, met een score van slechts 4,5/10. "Een Lukaku die zo onderuit ging in Italië was zelden gezien. Hij deed alles fout," aldus de krant.

Opmerkelijk waren de reacties van Lukaku's voormalige teamgenoten, Lautaro Martinez en Nicolo Barella, die koel bleven in hun begroetingen, wat hun teleurstelling over zijn vertrek benadrukte.

La Repubblica merkte op dat Lukaku de Inter-fans irriteerde, niet door wat hij deed, maar door wat hij naliet te doen. Corriere dello Sport benadrukte dat het Lukaku's slechtste prestatie was sinds hij zich bij Roma voegde.

Sky Sport Italia vatte het bondig samen met: "Lukaku stelt teleur", maar gaf hem een net voldoende score van 5/10. De kritiek lijkt te suggereren dat de druk van de confrontatie met zijn oude club zwaar op Lukaku heeft gewogen.

Poll: Denk jij dat Lukaku gebukt ging onder de stress?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Inter  I  AS Roma

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024