Rebecca Loos onthult bizar bericht dat ze van David Beckham kreeg: "Niemand!"

Rebecca Loos onthult bizar bericht dat ze van David Beckham kreeg:
Zaterdag 28 oktober 2023 - 17:00   I   door Redactie

De Netflix-documentaire over David Beckham, die sinds de release eerder deze maand al meer dan 12,5 miljoen kijkers trok, heeft Rebecca Loos opnieuw onder de aandacht gebracht. In de vierdelige reeks wordt onder meer ingegaan op Beckham's voetbalcarrière bij Manchester United, zijn huwelijk met Victoria en de vermeende affaire met Loos.

Victoria refereerde in de documentaire aan de geruchten en noemde het "de moeilijkste periode" omdat het leek alsof de wereld tegen hen was. David voegde toe dat de verhalen moeilijk te verwerken waren en dat het de eerste keer was dat hun huwelijk onder dergelijke druk stond.

Ondanks haar rustige leven als yogalerares in Noorwegen, kreeg Loos naar aanleiding van de serie te maken met negatieve reacties op sociale media. Ze heeft echter geantwoord en beweert dat Beckham "verantwoordelijkheid moet nemen". In een gesprek met de Daily Mail zei ze dat David zichzelf als slachtoffer afschildert en haar neerzet als een leugenaar.

Loos beweert ook dat Beckham haar een bericht stuurde dat hun vermeende affaire zou hebben aangewakkerd. Ze citeert zijn woorden: "We hoeven het niemand te vertellen."

Poll: Kijk jij naar de documentaire van Beckham op Netflix?

TAGS  I  David Beckham  I  Rebecca Loos

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024