Pijnlijke onthulling over Romelu Lukaku: "Een heel grove fout"

Pijnlijke onthulling over Romelu Lukaku:
Zaterdag 28 oktober 2023 - 08:00   I   door Redactie

Wanneer Romelu Lukaku zondag met AS Roma terugkeert naar Inter, verwacht hij geen warm welkom. Na een zomer waarin Lukaku ook met Juventus flirtte, lijkt zijn relatie met de Inter-aanhang behoorlijk bekoeld.

Sterker nog, de fans van Inter zijn niet te spreken over de Belgische spits, en ook zijn voormalige ploeggenoot, Lautaro Martínez, heeft kritiek geuit: "Ik ben teleurgesteld in hem." Het lijkt erop dat Lukaku bij zijn ex-club weinig goed kan doen.

Maar niet iedereen is tegen Lukaku. Ernesto Paolillo, de voormalige CEO van Inter tussen 2006 en 2012, sprong in de bres voor de aanvaller. Volgens Paolillo heeft Inter een "grove fout" gemaakt met betrekking tot Lukaku. In een interview met 'Cusano Italia TV', dat later werd opgepikt door 'La Gazzetta dello Sport', gaf Paolillo aan dat Lukaku tijdens de Champions League-finale tegen Manchester City in juni 2022 onterecht als invaller werd gebruikt.

"Hij verdiende het om vanaf het begin te spelen," benadrukte Paolillo. De voormalige CEO gelooft dat deze teleurstelling bij de finale mede heeft geleid tot Lukaku's beslissing om Inter te verlaten. "Hij wilde de garantie van een basisplaats bij Inter, maar die kreeg hij niet," aldus Paolillo.

Poll: Is het een goede zaak dat Lukaku vertrokken is bij Inter?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Inter

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024