Anderlecht onthult plots groot nieuws over toekomst van de club

Anderlecht onthult plots groot nieuws over toekomst van de club
Vrijdag 27 oktober 2023 - 16:25   I   door Redactie

Jesper Fredberg, de CEO Sports van Anderlecht, heeft zijn vertrouwen in de club bevestigd met een contractverlenging voor onbepaalde duur. Deze stap volgt kort op de hielen van coach Brian Riemer, die eerder zijn contract verlengde tot zomer 2026.

Voorzitter Wouter Vandenhaute noemde de verlenging "het logische gevolg" van het vertrouwen in Fredberg's leiderschap.

In het afgelopen jaar heeft Fredberg aanzienlijke wijzigingen in het team doorgevoerd, met de verkoop van enkele prominente spelers en het aantrekken van waardevolle nieuwkomers zoals Dolberg, Hazard en Schmeichel. De club zag ook een significante uitgaande transfer, met Bart Verbruggen die voor een indrukwekkende 20 miljoen euro vertrok.

De prestaties van Anderlecht op het veld zijn sindsdien verbeterd. Na het missen van de play-offs in de Jupiler Pro League vorig seizoen, staat de club momenteel op een stevige tweede plaats, met hoge verwachtingen voor de rest van het seizoen.

Ambitie

Fredberg gaf commentaar op de vernieuwing, waarin hij de ambitie van de club benadrukte: "We blijven investeren in onze Academy, infrastructuur, RSCA Futures en RSCA Women. Het is essentieel dat we onze performance culture blijven versterken voor het welzijn van iedereen binnen de club."

Poll: Ben jij tevreden over het werk van Fredberg?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024