Ronny Deila toch niet buiten schot: In dit geval krijgt hij wellicht zijn ontslag bij Club

Ronny Deila toch niet buiten schot: In dit geval krijgt hij wellicht zijn ontslag bij Club
Dinsdag 24 oktober 2023 - 06:48   I   door Redactie

Volgens Peter Vandenbempt zal Ronny Deila niet heel veel tijd meer krijgen bij Club Brugge, als de resultaten niet snel beter worden. Volgens Vandenbempt is nu een ontslag nog niet aan de orde.

Heel wat Club Brugge-fans eisen het ontslag van Deila, maar dat is te voorbarig. "Het geluk van Deila is dat Club Brugge vorig jaar al 3 trainers heeft gehad, dat heeft uiteindelijk ook niet gewerkt", aldus Vandenbempt.

Toch zullen de resultaten nu meteen moeten volgen. "Het is wel alarmfase rood, zowel voor Club Brugge als voor Deila", weet Vandenbempt. "Want de komende twee weken kan Club Brugge nog heel lelijk vallen in de competitie tegen Antwerp, dat ook een beetje in een moeilijke periode zit, maar vooral tegen Union, donderdag Europees tegen Lugano en in de Beker op het Kiel tegen Beerschot, dat in 1B best wel goed bezig is.

Als dan de resultaten nog zijn tegengevallen, lijkt het over en uit voor Deila. Het worden dus nog heel erg spannende en belangrijke weken voor Club en de Noorse trainer. Na Hoefkens, Parker en De Mil was Deila al de vierde coach in een jaar tijd. Krijgen we nu ook nog een vijfde trainer in een jaar tijd?

Poll: Zou jij Deila nu al ontslaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ronny Deila

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024