Crisis in Brugge: Deila krijgt zeer duidelijke boodschap van Club-bestuur

Crisis in Brugge: Deila krijgt zeer duidelijke boodschap van Club-bestuur
Maandag 23 oktober 2023 - 11:00   I   door Redactie

Het vertrouwen in Club Brugge-coach Ronny Deila, is bevestigd door het bestuur. Dit vertrouwen is echter tijdelijk, in de hoop dat hij snel een ommekeer kan bewerkstelligen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De Noorse coach en zijn spelers zijn er vast van overtuigd dat dit in de komende weken zal gebeuren, en voor nu lijkt dit voldoende voor het bestuur. Toch verwachten ze aanpassingen op het gebied van formatie, tactiek en spelstructuur van Deila om Club Brugge weer op de rails te krijgen. Anders dreigt er op de korte of middellange termijn een einde te komen aan de samenwerking.

Een gebrek aan balans in het elftal en te veel tegendoelpunten zijn zorgwekkende kwesties, maar ook het ontbreken van duidelijke speelpatronen en structuur wordt intern bekritiseerd. Het spel van Club Brugge leunt te zwaar op individuele flitsen, vooral van Nusa en Skov Olsen. Als deze spelers niet presteren, ontbreekt het de club aan een stevige basis of structuur om op terug te vallen.

Dit leidt tot bezorgdheid binnen de club. De komende weken worden cruciaal voor de relatie tussen de coach en het bestuur, met de dringende behoefte aan verbetering en een sterke teammentaliteit om het seizoen te redden.

Poll: Ben jij nog blij met Deila als trainer van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ronny Deila

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024