Marc Coucke zorgt voor grote verbazing bij Anderlecht na énorme wending

Marc Coucke zorgt voor grote verbazing bij Anderlecht na énorme wending
Zaterdag 21 oktober 2023 - 17:00   I   door Redactie

Marc Coucke verwierf in december 2017 de meerderheidsaandelen van RSC Anderlecht, een van de meest prestigieuze voetbalclubs in België. Sindsdien werd het al een rollercoaster voor de zakenman.

Bij Anderlecht heeft Coucke geprobeerd de club nieuw leven in te blazen en te moderniseren, maar zijn tijd als eigenaar was niet zonder controverses en uitdagingen. Het team onderging verschillende trainerswissels en presteerde niet altijd naar verwachting. Coucke's rol en invloed binnen de club hebben tot veel interne debatten geleid.

Aanvankelijk was Coucke voorzitter, maar daar nam hij dan afstand van. Hij werd zelfs weggehoond door de eigen fans. Spandoeken als Coucke buiten prijkten er zelfs in het stadion. De supporters wilden af van hun nieuwe eigenaar, Anderlecht was sportief in een woestijn beland.

Sinds de aanstelling van Jesper Fredberg als Sports CEO wordt er sportief weer beter gewerkt, en voorlopig met resultaten. Coucke is blijven volharden en blijven geld in de club pompen, en nu dus met groot succes. Het is dan ook verbazingwekkend snel omgedraaid. De fans sluiten Coucke nu wél meer in de armen. Plots is hij wel de juiste man op de juiste plaats. Nogmaals een bewijs hoe snel zaken kunnen veranderen in het voetbal.

Poll: Vind jij Marc Coucke nu de juiste man op de juiste plaats bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Marc Coucke

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024