Transfermarkt: Tielemans naar Anderlecht, toptransfer voor De Ketelaere?

Transfermarkt: Tielemans naar Anderlecht, toptransfer voor De Ketelaere?
Zaterdag 21 oktober 2023 - 12:30   I   door Redactie

De transfermarkt opent op 1 januari 2024 opnieuw de deuren. Toch staat de transfermolen nooit helemaal stil. Wij zetten de belangrijkste zaken hier op een rij.

*Een opvallend gerucht: Anderlecht zou Youri Tielemans terug naar de Lotto Arena willen halen. Tielemans heeft het moeilijk bij Aston Villa en zal er mogelijk snel weer vertrekken. Toch is de kans quasi onbestaande dat hij nu zou terugkeren naar RSCA.

*Er hebben zich 65 kandidaten gemeld om de nieuwe trainer van Oud-Heverlee Leuven te worden. Onder meer Besnik Hasi (ex-Anderlecht) wordt nog steeds genoemd.

*Atalanta heeft twee opties voor Charles De Ketelaere. De Italiaanse club zal sowieso de aankoopoptie lichten in het contract van de Rode Duivel. Nadien is het echter niet uitgesloten dat Atalanta hem na dit seizoen voor nog meer geld verkoopt, als hij zo blijft presteren. De andere optie is dat hij gewoon blijft.

*Zeno Debast heeft laten weten dat hij in principe tot komende zomer bij Anderlecht blijft. Eintracht Frankfurt zal dus nog geduld moeten uitoefenen.

Poll: Kan De Ketelaere volgens jou nog doorstomen naar de absolute Europese top?

TAGS  I  Youri Tielemans  I  Zeno Debast  I  Charles De Ketelaere  I  Besnik Hasi

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024