Oostenrijkse pers prijst ijzersterke Rode Duivel de hemel in: "Wonderbaarlijk!"

Oostenrijkse pers prijst ijzersterke Rode Duivel de hemel in:
Zaterdag 14 oktober 2023 - 08:30   I   door Redactie

De Rode Duivels hadden het erg moeilijk in Oostenrijk, maar naast Jérémy Doku kon je toch niet kijken. De flankaanvaller van Manchester City leverde een ijzersterke prestatie af. Dat zag men ook in Oostenrijk zelf.

"De Belgische selectie is duidelijk veel beter technisch onderlegd", schrijft de Oostenrijkse krant Die Presse. "Vooral de flankspelers. Er zijn 60 miljoen redenen waarom Manchester City in de zomer evenveel euro’s overmaakte naar Stade Rennes voor buitenspeler Jérémy Doku. Doku, 21, kan de komende jaren een van de bepalende figuren in het wereldvoetbal worden."

Ook Kurier was onder de indruk van de prestatie van Doku (en Dodi Lukebakio). "Vooral Doku van Manchester City en Lukebakio van Sevilla vormden voor het meeste gevaar met hun behendigheid en techniek op topsnelheid. Wonderbaarlijk", citeert HLN de Oostenrijkse krant.

Kronen Zeitung schrijft: "Jeremy Doku had plezier met de verdediging. Met een pass ondermijnde de jonge ster van Manchester City de verdediging en scoorde Lukaku zijn negende doelpunt in de zesde wedstrijd van de huidige kwalificatiecampagne."

Poll: Vond jij Doku ook zo goed?

TAGS  I  Oostenrijk  I  Rode Duivels  I  Jérémy Doku

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024