Kranten halen uit naar déze Rode Duivel: "Hij bracht zijn ploeg in de problemen"

Kranten halen uit naar déze Rode Duivel:
Zaterdag 14 oktober 2023 - 08:00   I   door Redactie

De Belgen hebben zich voor het zesde opeenvolgende groot toernooi geplaatst. De Duivels wonnen met 2-3 in Oostenrijk. Het Nieuwsblad is ongemeen hard voor één Rode Duivel in het bijzonder.

De Belgen stonden 0-3 voor. Toch kwamen de Duivels nog flink in de problemen tegen de Oostenrijkers en werd het zelfs nog 2-3. Bovendien pakte Amadou Onana nog rood, waardoor België nog een tijdlang met tien verder moest.

Het Nieuwsblad heeft geen begrip voor die tweede gele kaart voor de middenvelder van Everton. Onana krijgt amper 4 op 10 van de krant. "Liet zich in de eerste minuten meteen opmerken met een paar goede balveroveringen. Was aan de bal soms nonchalant, zo ook in aanloop naar de 1-3. Pakte twee keer geel en dus rood: niet verstandig. Dat moet echt uit zijn spel. Bracht de ploeg in de problemen", klinkt het.

Ook Het Laatste Nieuws geeft Onana amper 4 op 10. "Ter land en in de lucht. Vaak scherp in de duels met goede balrecuperaties. In balbezit te nonchalant - de 1-3 mag hij op zijn rekening schrijven. Pakte onnodig rood in het slot."

Poll: Vind jij ook dat Onana een onvoldoende verdient?

TAGS  I  Rode Duivels  I  André Onana

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024