Erik ten Hag zeer zwaar in de problemen bij Man United: "Dit is walgelijk"

Erik ten Hag zeer zwaar in de problemen bij Man United:
Donderdag 12 oktober 2023 - 14:30   I   door Redactie

Erik ten Hag, de Nederlandse coach van Manchester United, staat onder toenemende druk vanwege een moeizame start van het seizoen. De prestaties van het team op het veld vallen tegen, met slechts een gelukkige overwinning van 2-1 op Brentford als lichtpuntje.

United staat momenteel op een teleurstellende tiende plaats in de competitie en heeft ook in de Champions League al nederlagen geleden. Buiten het veld groeit de ontevredenheid binnen de selectie over Ten Hag. Oud-speler Alan Brazil heeft onthuld dat spelers ontevreden zijn over de manier waarop Ten Hag Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho behandelde. Ronaldo vertrok vorig seizoen nadat Ten Hag hem op een zijspoor had gezet, en Sancho is recentelijk uit de gratie geraakt.

“Je moet altijd voorzichtig zijn met het nieuws dat je brengt, maar ik heb van een goede bron die met een speler binnen de United-selectie heeft gesproken dat de spelers het absoluut niet zien zitten in Ten Hag", aldus Bazil tegen talkSPORT. "Waar de spelers van walgen, is allereerst de manier waarop Ten Hag Cristiano Ronaldo heeft behandeld. En de spelers vinden allemaal dat Sancho een speler is die enorm hard werkt.”

Poll: Is Ten Hag de geschikte coach voor Man United?

TAGS  I  Erik ten Hag  I  Manchester United

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024