'Romelu Lukaku verlaat AS Roma mogelijk voor déze verrassende club'

'Romelu Lukaku verlaat AS Roma mogelijk voor déze verrassende club'
Woensdag 11 oktober 2023 - 08:34   I   door Redactie

Romelu Lukaku schittert momenteel bij AS Roma en heeft een belangrijk aandeel in hun recente successen. Hoewel hij momenteel wordt uitgeleend door Chelsea, waar hij nog een contract heeft tot medio 2026, rijzen er vragen over zijn toekomst na dit seizoen.

De prestaties van Lukaku trekken de aandacht van clubs in zowel Italië als de Premier League. Lukaku maakte in 2021 een veelbesproken overstap naar Chelsea, waarvoor de club destijds 113 miljoen euro betaalde. Ondanks zijn uitstekende prestaties bij AS Roma lijken er geruchten te zijn dat Chelsea bereid is hem te laten gaan voor een lager bedrag dan wat ze oorspronkelijk hebben betaald.

Interesse van AS Roma en Newcastle United

Volgens berichten van Fichajes zijn zowel AS Roma als Newcastle United geïnteresseerd in Lukaku voor het volgende seizoen. Beide clubs zouden naar verluidt bereid zijn om 43 miljoen euro te betalen, wat overeenkomt met de vraagprijs die Chelsea naar voren schuift. Deze clubs zien in Lukaku een waardevolle aanwinst voor hun aanvalslinie.

Keuze Lukaku

Hoewel de clubs hun interesse hebben getoond, lijkt de beslissing over zijn toekomst voornamelijk in handen van Romelu Lukaku te liggen. De keuze tussen een voortzetting in de Serie A met AS Roma, waar hij zich al thuis voelt, of een terugkeer naar de Premier League, waar hij eerder voor clubs als Everton, West Brom en Manchester United speelde, zal van groot belang zijn voor de speler zelf.

Poll: Zou jij Lukaku graag zien terugkeren naar de Premier League?

TAGS  I  AS Roma  I  Romelu Lukaku  I  Newcastle United

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024