Real Madrid-doelman Thibaut Courtois wordt keihard aangepakt na opvallend statement

Real Madrid-doelman Thibaut Courtois wordt keihard aangepakt na opvallend statement
Maandag 09 oktober 2023 - 20:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft op zijn Instagram-pagina steun betuigd aan zijn familie en vrienden in Israël te midden van het conflict tussen Israël en Palestina. De 31-jarige doelman van Real Madrid is recent getrouwd met het Israëlische model Mishel Gerzig, wat zijn connectie met Israël benadrukt.

Courtois deelde zijn zorgen over de huidige situatie via Instagram Stories, waarin hij zijn diepe bedroefdheid uitdrukte en hoop uitsprak dat de nachtmerrie snel zou eindigen voor zijn dierbaren in Israël. Dit bericht leidde tot een golf van reacties op Courtois' Instagram-foto's en leidde tot duizenden berichten, waaronder Palestijnse vlaggen en haatberichten, maar ook enkele Israëlische vlaggen en steunbetuigingen.

Courtois' vrouw, Mishel Gerzig, deelde ook haar mening over het conflict en veroordeelde Hamas als een terreurorganisatie die iedereen doodt die in hun weg staat, ongeacht hun achtergrond. Ze benadrukte het belang van menselijkheid en verklaarde dat wie Hamas steunt, onmenselijke daden ondersteunt, verwijzend naar gruwelijke video's van Hamas-militanten die mensen koelbloedig vermoorden.

Poll: Begrijp je dat Courtois dit op Instagram plaatste?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Real Madrid

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024