Tedesco afgemaakt na selectie: "Als Club-supporters zeg ik dat dit een dikke schande is"

Tedesco afgemaakt na selectie:
Vrijdag 06 oktober 2023 - 12:30   I   door Redactie

Er komt zeer veel kritiek op sociale media op de selectie van bondscoach Domenico Tedesco. Hij selecteerde 24 namen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Oostenrijk en Zweden. Opvallend: er is geen plaats voor Arthur Vermeeren. Antwerp-speler Mandela Keita is er wél bij. Vermeeren maakte nochtans meer indruk.

De reacties op sociale media liegen er niet om. De fans zijn erg hard voor Tedesco en begrijpen niet waarom bijvoorbeeld Youri Tielemans, die geregeld op de bank zit bij Aston Villa, wél werd opgeroepen.

Iemand zegt: "De ene staat in team of the week bij de Champions League, de andere zit op de bank bij Aston Villa. Begrijpen wie begrijpen kan..."

Nog iemand zegt: "Martinez 2.0. Wat moet die kerel nog doen om geselecteerd te worden, al is het maar voor op de bank?! Terwijl er heel veel bij zitten die nauwelijks spelen en toch opgeroepen worden. Ongelooflijk dit!"

En ook: "Als Club Brugge-supporter zeg ik 'een dikke schande!'. De politiek van Martinez gaat gewoon door. Debast en Tielemans zijn er wel bij, nog zo'n schande."

Poll: Had Vermeeren moeten worden opgeroepen volgens jou?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Arthur Vermeeren

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024