Bondscoach Tedesco onder druk: Schuldig verzuim als hij déze speler niet selecteert

Bondscoach Tedesco onder druk: Schuldig verzuim als hij déze speler niet selecteert
Donderdag 05 oktober 2023 - 10:00   I   door Redactie

Arthur Vermeeren heeft toch weer heel veel indruk gemaakt in de Champions League, ondanks de 2-3-nederlaag van Antwerp tegen Shakhtar Donetsk. Het logische gevolg lijtk een selectie voor de Rode Duivels.

Tot dusver werd Vermeeren door bondscoach Domenico Tedesco steeds gepasseerd. Uiteraard wordt hij van nabij gevolgd, maar tot een selectie kwam het nog niet. Er is veel concurrentie op het middenveld, maar de prestaties van Vermeeren zijn exceptioneel, zeker voor een 18-jarige.

Op Barcelona liet Vermeeren vlagen van zijn klasse zien en tegen Shakhtar kon hij het niveau moeiteloos aan. Alweer een ijzersterke prestatie van de middenvelder. De druk van buitenaf op Tedesco om Vermeeren te selecteren neemt dan ook toe. Er zal geen uitleg van de bondscoach meer volstaan om een niet-selectie te kunnen verklaren.

Pakt Tedesco door met Vermeeren bij de Rode Duivels? Vrijdag maakt de Duitser zijn selectie bekend en weten we of het goudhaantje straks op de lijst van Tedesco staat. Het zou in ieder geval een grote bekroning zijn voor al zijn sterke prestaties.

Poll: Moet Vermeeren geselecteerd worden voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Antwerp  I  Arthur Vermeeren  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024