De Ketelaere weet niet wat hij hoort bij Atalanta: "Mentaal enorm zwaar"

De Ketelaere weet niet wat hij hoort bij Atalanta:
Woensdag 06 september 2023 - 11:30   I   door Redactie

Charles De Ketelaere is bij Atalanta met een doelpunt en een assist prima aan het seizoen begonnen bij zijn nieuwe club. Toch zouden de omstandigheden er niet altijd evident zijn.

Joakim Maehle, die in het verleden bij Racing Genk nog speelde, schetst geen fraai beeld van Atalanta. Hij speelde er tussen de winter van 2021 en deze zomer. De Deen maakte intussen de overstap naar het Duitse Wolfsburg.

"De trainer besliste echt alles”, aldus Maehle over coach Gian Piero Gasperini. “Er was geen nul vrijheid. Ik woonde wel in een leuk huis en het weer was er goed, maar ik had eigenlijk nooit tijd om ervan te genieten. We spenderen dagenlang en urenlang op het trainingsveld, wat mentaal enorm zwaar was."

“Er was gewoon geen continuïteit zoals je die bij andere clubs kent”, citeert Het Nieuwsblad Maehle. “Mentaal had ik dus echt nood aan verandering. Of het leek op een gevangenis? Daar zeg je het (lacht). Gasperini heeft gewoon alle touwtjes in handen."

Nummer

" Je voelt jezelf niet langer een persoon, je bent gewoon een nummer. Je hebt ook geen enkele band met de trainer. Hij staat daar gewoon vaak een speler te beschuldigen voor iets raars", klinkt het ook nog.

Poll: Zal De Ketelaere helemaal ontploffen bij Atalanta dit seizoen?

TAGS  I  Atalanta

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024