Transfermarkt LIVE: Charly Musonda naar Standard, pakt Club uit met vervanger Vanaken?

Transfermarkt LIVE: Charly Musonda naar Standard, pakt Club uit met vervanger Vanaken?
Zaterdag 02 september 2023 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Charly Musonda Jr. zag zijn contract bij Levante in onderling overleg verbroken worden. Het voormalige supertalent kan dus transfervrij aansluiten bij een nieuwe club. In makelaarskringen doet het de ronde dat enkele JPL-clubs - waaronder Standard - overwegen om hem een contract aan te bieden.

*Blauw-zwart wil voor het sluiten van de transfermarkt nog uitpakken met de komst van Steven Alzate. De middenvelder was vorig seizoen één van de sterkhouder van het Standard van Deila en moet allicht 'de doublure’ van Hans Vanaken worden.

*KRC Genk heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord bereikt met Paul Onuachu. Nu moeten ze nog een deal vinden met Southampton.

*Een vertrek van Gift Orban bij AA Gent is nog niet helemaal van de baan. Vanuit Saudi-Arabië kan er nog een astronomisch bod komen. Gent wil 30 miljoen euro voor de spits.

*Genk probeert voor maandag de transfer van Paul Onuachu rond te krijgen. Tot dan kan Genk spelers inschrijven voor Europa. Southampton blijft echter moeilijk doen over de terugkeer van de 29-jarige spits. Het blijft dus nagelbijten voor de Genkse fans.

*Eden Hazard werd door een Spaanse journalist gelinkt aan Antwerp. Dat gerucht werd bij de Great Old meteen naar de prullenmand verwezen.

*Antonio Nusa zou komend seizoen vertrekken voor zeker 40 miljoen euro. Zo veel hebben Premier League-clubs over voor het goudhaantje van blauw-zwart.

Poll: Welke Belgische topclub heeft de beste transferzomer achter de rug?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024