Nieuwe Club-held Maxim De Cuyper laat meteen na de wedstrijd van zich horen

Nieuwe Club-held Maxim De Cuyper laat meteen na de wedstrijd van zich horen
Donderdag 24 augustus 2023 - 22:57   I   door Redactie

Club Brugge won donderdagavond met 2-1 tegen Osasuna en dat had het te danken aan Maxim De Cuyper. De jonge linksback stond meteen na de match de pers te woord.

Bij VTM 2 had hij het natuurlijk over zijn ‘winning goal’: “Ik ging gewoon vol mijn kans. Het was wel even kut dat we die tegengoal slikten, maar op de tegenaanval voelde ik dat er ruimte was.”

“Dus ik zei: gewoon vol gaan, en ik heb mijn kans gepakt!”, ging De Cuyper verder. “Op training vliegen ze er soms meters naast, maar soit. Het is gewoon leuk dat die er hier ingaat!”

“Voor de onderbreking hadden we het soms lastig, dat kwam onder meer door hun aanvallende backs. Maar uiteindelijk hebben we niet súper veel kansen weggegeven, ondanks dat we wel wat onder lagen.”

Uitvoetballen

“Maar dat hebben we goed hersteld in de tweede helft”, aldus de matchwinnaar. Journalist Jarno Bertho vroeg hem om af te sluiten of het uitvoetballen soms niet té risicovol is. "Weet je, het is een ploeg die ruimtes weggeeft, dus die probeerden we te zoeken."

"We moesten verstandig zijn en niet overdrijven, maar al bij al viel het wel mee. Het was zeker mogelijk om tegen hen te voetballen en dat hebben we met momenten laten zien”, concludeerde hij. Zijn wondermooie doelpunt kan je hier nog eens bekijken.

Poll: Was De Cuyper donder de beste speler (MOTM) bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Osasuna

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024