‘Déze Pro League-sterkhouder moet Kevin De Bruyne vervangen bij de Duivels’

‘Déze Pro League-sterkhouder moet Kevin De Bruyne vervangen bij de Duivels’
Woensdag 23 augustus 2023 - 15:00   I   door Redactie

Het is binnenkort weer van dat. Negen september nemen de Rode Duivels het op tegen Azebeidzjan. Drie dagen later staat er een confrontatie met Estland op het programma.

Er wordt verwacht dat Domenico Tedesco begin volgende week zijn selectie voor die interlands bekendmaakt. We mogen ons weer opmaken voor een pak verrassingen, want sterkhouders als Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne liggen in de lappenmand.

Er zijn dus wat plekjes vrijgekomen die de bondscoach kan opvullen met nieuwe spelers. Volgens Tom Boudeweel zal hij niet ver moeten zoeken. De Sporza-journalist was dinsdag énorm onder de indruk van Antwerp in de Champions League en hij hoopt dat Tedesco ook gekeken heeft.

“Als je een Vermeeren ziet, dan moet Tedesco die altijd oproepen voor de nationale ploeg. Want dit (de Champions League-voorronde, red.) is toch een stapje hoger dan de Belgische competitie”, aldus Boudeweel bij Sporza. We zijn benieuwd of Tedesco die mening deelt.

De Bruyne

Arthur Vermeeren is natuurlijk een ander type dan Kevin De Bruyne, maar de achttienjarige middenvelder is bijzonder polyvalent. Dat liet hij dinsdag trouwens nog maar eens zien met een sublieme assist voor Vincent Janssen. Hieronder kan je die beelden nog eens bekijken.

Poll: Vind jij dat Tedesco Vermeeren al moet oproepen?

TAGS  I  Antwerp  I  Manchester City  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024