Yolanthe Cabau ziet Wesley Sneijder keihard aangepakt worden: “Hij ziet er niet uit!”

Yolanthe Cabau ziet Wesley Sneijder keihard aangepakt worden: “Hij ziet er niet uit!”
Donderdag 10 augustus 2023 - 16:00   I   door Redactie

Yolanthe Cabau woont inmiddels al een tijdje in Amerika. Sinds 2019 is ze uit elkaar met voormalig Oranje-international Wesley Sneijder, maar aangezien ze samen een kindje hebben zullen ze altijd contact met elkaar blijven houden.

Yolanthe heeft dan ook zonder twijfel het nieuws opgevangen dat Wesley onlangs gespot werd met de 23-jarige Megan Desaever, bekend van 'Temptation Island' en 'Ex on the Beach'. Sneijder - die onlangs afscheid moest nemen van zijn moeder - laat zich momenteel vooral al feestend zien in disco’s.

Toch is hij nog niet klaar met de voetbalwereld. Ondanks het pijnlijke en recente verlies van zijn moeder wil hij namelijk graag een comeback maken bij Ajax, in de technische staf. Maar die gesprekken zijn nu ‘on hold’ gezet en dat vindt Chris Woerts helemaal terecht, dat zegt hij bij De Oranjezomer.

Woerts maakt Sneijder echt helemaal met de grond gelijk: “Hij is veel te dik en heeft geen topsportmentaliteit! Sneijder wil heel graag, maar ook zijn zaakwaarnemer heeft al tegen hem gezegd dat hij dit niet moet willen… En dat is ook zo. Hij is ongetraind en ziet er écht niet uit!”

Boos

Sneijder is naar verluidt niet te spreken over de ontwikkelingen, al heeft hij wel zelf via Instagram bekendgemaakt dat de onderhandelingen ‘on hold’ gezet zijn. “Hij is nu op vakantie en zit enkel in disco’s… Sneijder is boos op Ajax, maar ik denk dat de club het beste besluit heeft genomen om de gesprekken af te sluiten”, concludeert Woerts.

Poll: Maak jij je zorgen om het mentale welbevinden van Sneijder?

TAGS  I  Ajax  I  Inter  I  Real Madrid  I  Wesley Sneijder  I  Yolanthe Cabau

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024