‘Kogel eindelijk door de kerk: Charles De Ketelaere aanvaardt zijn lot en zet stap terug’

‘Kogel eindelijk door de kerk: Charles De Ketelaere aanvaardt zijn lot en zet stap terug’
Woensdag 09 augustus 2023 - 13:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere zijn eerste seizoen bij AC Milan was simpelweg dramatisch. CDK gaf aan bij Milan te willen blijven, maar trainer Pioli rekent niet meer op de diensten van de Rode Duivel.

Er was al langer een akkoord tussen AC Milan en Atalanta over een overstap, maar Charles De Ketelaere had vooralsnog zelf zijn jawoord niet gegeven. Er moesten nog een aantal persoonlijke details besproken worden en het dossier sleepte dan ook langer aan dan aanvankelijk gedacht.

Maar Sacha Tavolieri meldt nu dat de onderhandelingen woensdag afgerond zijn. De Ketelaere gaat akkoord met de persoonlijke voorwaarden en zal donderdag zijn medische testen afleggen bij Atalanta. Hij wordt voor één seizoen gehuurd mét een aankoopoptie van 23 miljoen euro.

Daarnaast werden er ook nog vier miljoen euro aan bonussen én een doorverkooppercentage van tien procent in de overeenkomst opgenomen. Van AC Milan naar Atalanta gaan is natuurlijk een stap terugzetten, maar dat is misschien wel net wat CDK nodig heeft om zijn beste vorm weer te pakken te krijgen.

Poll: Zal De Ketelaere dit seizoen minstens vijf keer scoren voor Atalanta?

TAGS  I  AC Milan  I  Atalanta  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024