‘Na bom rond Courtois bij Rode Duivels: Vercauteren onderneemt dan toch actie’

‘Na bom rond Courtois bij Rode Duivels: Vercauteren onderneemt dan toch actie’
Maandag 07 augustus 2023 - 20:30   I   door Redactie

Midden juni ontplofte er een bom bij de Rode Duivels toen Thibaut Courtois besloot om de selectie te verlaten. Lukaku had de aanvoerdersband gekregen voor de interland tegen Oostenrijk en dat zinde hem niet.

Het is inmiddels al anderhalve maand stil rond de kwestie, maar onlangs liet Courtois zich opvallend uit over zijn toekomst bij de Duivels. Hij zette de deur volgens Het Laatste Nieuws weliswaar niet open voor een verzoening met bondscoach Domencio Tedesco.

Het is dus nog steeds koffiedik kijken over zijn toekomst, maar maandag kwam er plots toch schot in de zaak. Technisch directeur Frank Vercauteren is namelijk op de luchthaven van Madrid gespot. Hij zou daar voor het eerst met Courtois over de kwestie gesproken hebben.

Na een bewuste afkoelperiode hoopt Vercauteren de plooien nu glad te strijken. Wat best opvallend is, is dat Tedesco volgens de krant zelf níet aanwezig is in Madrid. Allicht wil Vercauteren nu vooral Courtois zijn kant van het verhaal horen. Binnen drie weken maakt Tedesco zijn volgende selectie bekend. Benieuwd of Courtois erbij zal zijn...

Poll: Zal Courtois binnen drie weken geselecteerd worden door Tedesco?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024