OFFICEEL: Kalendermaker voert eerste wijziging aan Pro League-kalender door

OFFICEEL: Kalendermaker voert eerste wijziging aan Pro League-kalender door
Donderdag 03 augustus 2023 - 13:35   I   door Redactie

Het is natuurlijk nooit een leuk bericht voor de voetbalfan die zijn ticket al gekocht heeft: een wijziging in de kalender.

Toch moeten de supporters van KRC Genk, Cercle, Club én Charleroi hun agenda erbij nemen om een aanpassing te maken. De wedstrijd die normaal volgende week zaterdag (12/08) ingepland stond tussen Cercle en RC Genk, wordt verplaatst naar zondag (13/08). Maar de kalendermaker doet dat natuurlijk niet zonder reden.

KRC Genk werd uitgeschakeld in de Champions League en komt de komende weken in actie in de voorronde van de Europa League. Die wedstrijden vinden op donderdag i.p.v. woensdag plaats. De JPL-match moést dus wel verzet worden, want anders zou er minder dan 48 uur recuperatietijd overblijven voor KRC Genk.

Dat is ook het daaropvolgende weekend het geval voor de confrontatie tussen KRC Genk en Charleroi, die verplaatst wordt naar zondag 20/08. De match van speeldag vijf tegen Club Brugge wordt zelfs volledig uitgesteld. Voor die wedstrijd is er vooralsnog geen nieuwe datum vastgelegd.

Poll: Brengt dit jouw planning in de war?

TAGS  I  KRC Genk  I  Cercle Brugge  I  Club Brugge  I  Charleroi

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024