‘Belangrijk nieuws over afscheid van De Condé bij vicekampioen KRC Genk’

‘Belangrijk nieuws over afscheid van De Condé bij vicekampioen KRC Genk’
Maandag 24 juli 2023 - 20:00   I   door Redactie

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat KRC Genk zijn laatste landstitel wist te winnen. Afgelopen seizoen waren ze er bijzonder dichtbij, maar we weten allemaal wat er in de 93ste minuut van de slotspeeldag gebeurde.

Momenteel zijn de Limburgers zich aan het voorbereiden op de dubbele confrontatie met Servette en de comeptitie-opener tegen RWDM. Bij KRC Genk is Dimitri De Condé al sinds 2015 de Technisch Directeur. Hij stond de afgelopen maanden op de radar van verschillende topclubs.

Onder meer Leeds United en Tottenham hadden hem in het vizier. Volgens Het Laatste Nieuws kijkt de Head of Football van de vicekampioen weliswaar nog niet uit naar een nieuwe uitdaging. Genk heeft volgens de krant maandag het contract van De Condé opengebroken en tot 2029 (!) verlengd.

De Head of Football ligt dus nog zes jaar vast bij de Smurfen. Na vier jaar als jeugdcoach te werken zal hij veertien jaar (2015-2029) de rol van Technisch Directeur invullen. De KRC Genk-fans gaan dus nog niet snel afscheid moeten nemen van de ruggengraat van de ploeg.

Poll: Is De Condé de beste TD in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  KRC Genk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024