‘Fredberg stoomt door en ziet aanwinst nummer vier én vijf arriveren in Brussel’

‘Fredberg stoomt door en ziet aanwinst nummer vier én vijf arriveren in Brussel’
Maandag 24 juli 2023 - 08:30   I   door Redactie

De mercato van Anderlecht kwam traag op gang, maar draait inmiddels op volle toeren. Kasper Dolberg, Louis Patris en Maxime Dupé waren de eerste drie versterkingen die Fredberg voorstelde.

En alle drie lieten een zeer goede indruk na in de match tegen Ajax. De paars-witte fans kijken dan ook reikhalzend uit naar wat Fredberg nog in petto heeft. Lang zullen ze allicht niet moeten wachten. Zondag raakte al bekend dat Luis Vazquez de overstap zal maken.

De Argentijnse spits trekt voor zes à zeven miljoen euro van Boca Juniors naar het Lotto Park, dat bevestigde hij zelf op de luchthaven. Volgens Het Laatste Nieuws is ook de vijfde Anderlecht-aanwinst al in Brussel toegekomen. Het zou aan om Tudor Mendel-Idowu.

De achttienjarige flankaanvaller heeft onlangs beslist om zijn contract bij Chelsea niet te verlengen. Hij is dus transfervrij op te pikken, maar had al een akkoord te met Barcelona B. Paars-wit staat echter op het punt om de transfer te kapen. Mendel was naar verluidt al aanwezig in het Lotto Park voor de match tegen Ajax.

Poll: Wat moet komend seizoen de ambitie van Anderlecht zijn in de competitie?

TAGS  I  Anderlecht  I  Chelsea  I  Barcelona B  I  Boca Juniors

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024