'Club Brugge ziet buur Cercle tien miljoen vragen voor absolute smaakmaker'

'Club Brugge ziet buur Cercle tien miljoen vragen voor absolute smaakmaker'
Vrijdag 21 juli 2023 - 18:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge moet je ze niet meer leren hoe je een speler voor geld moet verkopen, maar ook Cercle Brugge leert snel bij.

Het is dan ook maar de overkant van het Jan Breydelstadion natuurlijk, al gebeuren de meeste zaken nu in het oefencomplex in Westkapelle. Maar het lijkt alsof groen-zwart toch goed gekeken heeft naar blauw-zwart te werk gaat.

En ook Vincent Mannaert zal wel eens opgekeken hebben toen hij in Het Laatste Nieuws las dat Cercle Brugge ten minste tien miljoen wil voor smaakmaker Ayase Ueda. De Japanse topschutter staat nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord.

"De Rotterdammers zien in de Japanner het ideale profiel om hun aanvalslinie te versterken", schrijft de krant. "Directeur voetbalzaken Dennis te Kloese zou namens de Nederlandse kampioen eerstdaags een bod willen uitbrengen op Ueda."

Winst

Bij Cercle ligt de goalgetter, afgelopen seizoen goed voor 24 goals, nog drie jaar onder contract. De Bruggelingen haalden hem vorige zomer voor zo'n anderhalf miljoen euro weg bij Kashima Antlers. Om maar te zeggen dat ze winst zullen maken.

Poll: Vind je Ueda minstens tien miljoen waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge  I  Feyenoord

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024