Transfermarkt LIVE: De Ketelaere naar Aston Villa, Hazards naar Antwerp?

Transfermarkt LIVE: De Ketelaere naar Aston Villa, Hazards naar Antwerp?
Donderdag 13 juli 2023 - 12:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Charles De Ketelaere heeft de vraag gekregen om naar Aston Villa te gaan. Ook Lens en Red Bull Leipzig hebben belangstelling voor de Rode Duivel. Milan wil hem laten gaan voor 32 miljoen euro en 30 procent op de doorverkoop.

*Antwerp heeft de geruchten over een mogelijke komst van Eden en Thorgan Hazard staalhard ontkent.

*Abakar Sylla heeft de stage van Club Brugge verlaten en staat op het punt om voor 20 miljoen euro naar Strasbourg te verhuizen. Enkel de medische testen moet hij nog doorstaan.

*Anderlecht zou met Noah Atubolu, de 21-jarige Duitser van Freiburg heel dicht bij een nieuwe doelman staan. Dat opent dan weer deuren voor een vertrek van Hendrik Van Crombrugge naar KRC Genk.

Poll: Zou je Aston Villa een goede club vinden voor De ketelaere?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024