‘Anderlecht verrast en zorgt voor onverwachte wending in dossier publiekslieveling’

‘Anderlecht verrast en zorgt voor onverwachte wending in dossier publiekslieveling’
Maandag 10 juli 2023 - 22:00   I   door Redactie

Er werden bij Anderlecht eerder al een aantal uitgaande transfers afgerond, maar vorige week mochten ze met Kasper Dolberg en Louis Patris ook de eerste nieuwkomers verwelkomen.

Er zullen de komende weken nog een aantal aanwinsten volgen, maar ook aan uitgaande zijde staat er nog van alles te gebeuren. Zo leek Lucas Stassin bijvoorbeeld lange tijd op weg naar Westerlo. Nu meldt het Waalse SudPress dat de jonge spits mogelijk toch in Brussel zal blijven. 

Het bestuur heeft volgens de krant namelijk beslist dat de achttienjarige aanvaller moét blijven. Eén detail: zijn contract loopt medio 2024 af. Ze zullen hem dus moeten overtuigen om een nieuwe overeenkomst te tekenen, want anders dreigen ze hem volgende zomer gratis te verliezen.

Het doel is om van de spits opnieuw het speerpunt van de Futures te maken. Hij zal dan ook met de beloftenploeg moeten blijven trainen, maar dat ziet hij allicht zelf niet zitten. Omdat een transfer onmogelijk lijkt, wil hij naar verluidt graag één seizoen uitgeleend worden aan Westerlo. Zit er een verlenging, gevolgd door een uitleenbeurt, aan te komen?

Poll: Wat moet Anderlecht doen met Stassin?

TAGS  I  Anderlecht  I  Westerlo  I  RSCA Futures

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024