Transfermarkt LIVE: Man van 9 miljoen euro bij Anderlecht, Vermeeren weg?

Transfermarkt LIVE: Man van 9 miljoen euro bij Anderlecht, Vermeeren weg?
Zondag 09 juli 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Sergi Canos, de 26-jarige Spanjaard van Brentford, moet de volgende aanwinst van Anderlecht worden. De linksbuiten heeft een marktwaarde van maar liefst negen miljoen en werd vorig seizoen uitgeleend aan Olympiakos.

*Antwerp sluit bij monde van CEO Sven Jaecques niet uit dat het nog één of twee kleppers gaat aantrekken.

*Daarnaast zijn ze er op de Bosuil van overtuigd dat Arthur Vermeeren na volgend seizoen nog onmogelijk te houden zal zijn. De interesse is nu al enorm en zelfs een vertrek in deze transferperiode is niet uitgesloten.

*Club Brugge heeft met Vetlesen, Thiago, Skoras, Barbera en De Cuyper al vijf aanwinsten binnen. En nu zou er ook nog nummers zes en zeven zitten aan te komen.

*De overgang van Noa Lang naar PSV is nu ook officieel afgerond. Club Brugge krijgt vijftien miljoen euro voor zijn flankaanvaller.

*KRC Genk zou naast Paul Onuachu ook aan ex-Charleroi-spits Shamar Nicholson, nu nog bij Spartak Moskou, denken als nieuw speerpunt in de aanval.

*De onderhandelingen tussen Inter en Chelsea over Romelu Lukaku blijven moeizaam verlopen.

Poll: Denk je dat Antwerp even sterk zal zijn als vorig seizoen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024