‘Pijnlijke wending in transferdossier van Romelu Lukaku na nieuw bod van Inter’

‘Pijnlijke wending in transferdossier van Romelu Lukaku na nieuw bod van Inter’
Zaterdag 08 juli 2023 - 22:00   I   door Redactie

Het is nog steeds koffiedik kijken over waar de toekomst van Romelu Lukaku ligt. Als het van de Duivel afhangt, speelt hij volgend seizoen opnieuw voor het Italiaanse Inter.

Ook Chelsea zelf wil hem graag van de hand doen. Je zou dan ook verwachten dat de droomtransfer van Lukaku naar Inter nakende is, maar niets lijkt minder waar. De onderhandelingen over de overstap verlopen namelijk zéér moeizaam.

The Athletic meldt dat Inter het meest recente bod geweigerd zag worden door Chelsea. Ze zouden volgens andere bronnen dertig miljoen euro plus bonussen op tafel hebben gelegd, maar de topclub uit Londen wil 45 miljoen euro voor de Rode Duivel. Ze voeren de druk ook meteen extra op.

Ook Juventus en een club uit Saoedi-Arabië zouden namelijk plots onderhandelen met Chelsea over de spits, maar dat lijkt vooral een doorzichtige zet te zijn om Inter onder druk te zetten. Lukaku lijkt het vooralsnog allemaal niet aan zijn hart te laten komen. Hij pakte zaterdag nog uit met prachtige foto’s van zijn twee zoontjes.

Poll: Zullen Chelsea en Inter tot een akkoord komen?

TAGS  I  Chelsea  I  Inter  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024