Belgische topclub ideale ploeg voor Eden Hazard: “Gouden schoen winnen!”

Belgische topclub ideale ploeg voor Eden Hazard: “Gouden schoen winnen!”
Zaterdag 08 juli 2023 - 14:00   I   door Redactie

Het is nog steeds niet duidelijk waar de toekomst van Eden Hazard ligt. Ongeveer een maand geleden werd zijn contract bij Real Madrid in onderling overleg ontbonden.

Hij werd sindsdien al aan heel wat potentiële nieuwe clubs gelinkt. RWDM, Inter Miami en Lille werden al genoemd in het dossier van Eden Hazard, maar volgens Marc Degryse is er een andere Belgische topclub die ideaal zou zijn voor de voormalige Rode Duivel.

“Wat is er mis om weer in België te komen wonen? Dicht bij zijn ouders. Eden is toch van de kanten van Braine? Braine ligt niet zo ver van Brussel... Anderlecht!”, aldus de analist bij Het Laatste Nieuws. “Waarom niet? Eden Hazard op 80% speelt iedereen in België naar huis.”

“Het zou toch zot zijn om hem in het paars-witte shirt te zien? Dan heb ik eindelijk weer een reden om elke zondag naar een wedstrijd van Anderlecht te kijken. Ik ben overtuigd dat heel voetbalminnend België enorm veel waardering zou tonen voor een goeie Hazard. Hij zou verdorie de Gouden Schoen winnen!”, aldus Degryse.

Fout

"Het moét van mij niet Anderlecht zijn, hoor — begrijp me niet verkeerd", concludeert de analist. "Welke Belgische club Hazard kiest, mag niet de reden zijn van mijn column. Het gaat erover dat ik als voetbalromanticus nog een paar jaar wil blijven genieten van Hazard. Hij mag niet stoppen. Hij begaat een fout als hij zoiets overweegt."

Poll: Zou jij Hazard graag bij je favoriete Belgische topclub zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Real Madrid

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024