Peter Maes kondigt na rechtszaak plots comeback in Belgische voetbal aan

Peter Maes kondigt na rechtszaak plots comeback in Belgische voetbal aan
Dinsdag 04 juli 2023 - 22:00   I   door Redactie

Hij was volledig uit beeld verdwenen door de zaak Propere Handen, maar Peter Maes blijft als trainer een grote naam in het Belgische voetbal.

En door een minnelijke schikking met het gerecht kan de Limburger die affaire eindelijk achter zich laten. Bij Sporza ging hij daar uitgebreid op in, maar de 59-jarige trainer kondigde ook aan dat hij nog wil doorgaan als trainer.

"Nu is het afgesloten en hopelijk kan ik terugkeren naar datgene wat ik graag doe, kan ik mijn passie weer uitoefenen en komen er weer mogelijkheden voor mij", aldus Maes. "Ik kan me niet voorstellen dat ik op die manier uit het voetbal zou vertrekken."

De gewezen coach van onder meer Lokeren en KRC Genk wil eerherstel. "Ik voel dat ik nog heel veel honger heb. Ik volg het voetbal van heel dichtbij en geloof dat er nog altijd een plek voor mij is in het voetbal."

Geen excuus

Zijn laatste club was Beerschot, waar hij ontslagen werd. Sindsdien volgde er niets meer. Door die rechtszaak. "Nu kan ik eindelijk zeggen dat het "Propere Handen"-verhaal is afgesloten, als er interesse is. Dat is nu geen excuus meer."

Poll: Vind je dat Maes nog een kans verdient als trainer?

TAGS  I  Beerschot  I  Lokeren  I  KRC Genk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024