‘Vincent Mannaert drukt stevig door voor verrassende vervanger Clinton Mata’

‘Vincent Mannaert drukt stevig door voor verrassende vervanger Clinton Mata’
Donderdag 29 juni 2023 - 20:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge hebben ze al enkele mooie tranfers afgerond, maar blijven ze natuurlijk de markt afspeuren naar opportuniteiten.

Met de twintigjarige Denso Kasius lijken ze zo een opportuniteit gevonden te hebben. De rechtsback ligt momenteel onder contract bij Bologna en zit daar op een zijspoor. De afgelopen zes maanden werd hij uitgeleend aan Rapid Wenen, maar ook daar kon hij geen potten breken.

Volgens het Nederlandse De Telegraaf heeft Vincent Mannaert drie miljoen euro veil voor de Nederlander. Blauw-zwart zou hem willen aantrekken als vervanger voor Clinton Mata. De Angolees staat namelijk in de belangstelling bij Olympique Lyon en Club lijkt mee te willen werken aan een zomertransfer. 

Blauw-zwart krijgt in het dossier af te rekenen met de concurrentie van het Nederlandse AZ. Zij zouden Kasius volgens dezelfde bron ook hoog op hun lijstje hebben staan en willen hem naar verluidt betrekken in een ruildeal. Als Mannaert de rechtsback wil overtuigen, zal hij dus ferm uit zijn pijp moeten komen. 

Poll: Zal Clinton Mata Club deze zomer verlaten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Olympique Lyon  I  Bologna

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024