Thibaut Courtois en zijn Mishel verbazen met ongeziene beelden op trouw

Thibaut Courtois en zijn Mishel verbazen met ongeziene beelden op trouw
Donderdag 29 juni 2023 - 08:30   I   door Redactie

Thibaut Courtois doet vaak van zich spreken op het veld, maar over zijn trouw met Mishel Gerzig zal ook nog lang gesproken worden.

Want hoewel de trouw op zondag en maandag plaatsvond duiken nu nog altijd nieuwe beelden op van het feest. En daar zitten best een paar heel opmerkelijke tussen. Zeker als je weet wat voor een rel er bij de Rode Duivels aan voorafging.

Courtois stapte immers zomaar op nadat hij in de match tegen Oostenrijk de kapiteinsband niet kreeg ten voordele van Romelu Lukaku. Maar op de trouw was dat ogenschijnlijk best al wat verteerd.

Want op foto's is te zien hoe het kersverse koppel beide met een kapiteinsband staan te vieren. Eerder was ook al een beeld gepubliceerd van zijn zus Valerie Courtois die met de aanvoerdersband rond de arm poseerde.

Staartje

Een poging om de zaak met wat humor niet zo zwaar te doen ogen, maar naar verluidt waren sommigen er wel door geshockeerd. Net omdat er zoveel rond te doen was en het verlaten van de nationale ploeg niet zomaar als een faits divers kan gezien worden.

Het is nu afwachten hoe bondscoach Domenico Tedesco op deze beelden zal reageren. De hele affaire ligt hem sowieso zwaar op de maag en zal sowieso nog een staartje krijgen bij de volgende interlandperiode.

Poll: Vind jij deze beelden grappig?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024