Opvallende reden voor uitblijven van zomertransfers RSC Anderlecht onthuld

Opvallende reden voor uitblijven van zomertransfers RSC Anderlecht onthuld
Woensdag 28 juni 2023 - 13:30   I   door Redactie

Bij paars-wit hebben ze nog steeds geen zomeraanwinst voorgesteld. Toch wordt er al bijzonder lang werk gemaakt van enkele dossiers.

Denk bijvoorbeeld maar aan dat van middenvelder Stantiago Hezze, of spits Kasper Dolberg. Bij Het Nieuwsblad menen ze te weten hoe het komt dat de transfers vooralsnog uitblijven: “De context bij Anderlecht is veranderd tegenover de tijd onder Van Holsbeeck.”

“Pas op, Fredberg mikt nog steeds op mooie targets, maar paars-wit gaat niet mee in een opbod. Té hongerig overkomen is nooit goed”, leggen ze de werkwijze van de Deen uit. En soms worden er dan ook dossiers in de koelkast gestoken, of zelfs helemaal aan de kant geschoven.

“Dat gebeurt wanneer er te veel tussenpersonen willen profiteren, als RSCA niet zo veel wil geven als wat de moederclub eist of als een dure speler ook andere opties exploiteert”, verklaart de krant. Er is nog één ander ding dat Fredberg uitermate belangrijk vindt.

Goesting

“Fredberg moet vooral voelen dat een potentiële aanwinst goesting heeft om te komen. Het sportieve project moet een prioriteit zijn”, concludeert Het Nieuwsblad. “Fredberg wil prijs-kwaliteit de juiste deals doen, maar dat vergt geduld. En er is bij Anderlecht geen recht meer op missers.”

Poll: Heb jij nog vertrouwen in CEO Jesper Ferdberg?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024